Wat kan een lid met de app?

wedstrijdkalender

Raadplegen wedstrijdkalender

Raadpleeg de wedstrijdkalender voor de huidige maand. Kies een jaar (het huidige jaar, het volgende of juist een voorgaand jaar), vervolgens de juiste maand en de wedstrijden worden direct getoond. Teveel wedstrijden? Filter het totaalaanbod op die wedstrijden waarvoor u in aanmerking komt. U kunt tevens aan het groene vinkje zien op welke wedstrijden u reeds ingeschreven bent in het overzicht! Handig!

wedstrijdinformatie

Wedstrijdinformatie

Selecteer een wedstrijd en u krijgt alle relevante informatie omtrent de wedstrijd te zien. Datum, tijd, aantal deelnemers, kosten, de organisatoren van de wedstrijd, eventuele opmerkingen voor de deelnemers: alle noodzakelijke informatie wordt helder en gemakkelijk leesbaar aan u getoond!

inschrijven

Inschrijven voor wedstrijden

Schrijf uzelf direct in voor wedstrijden via de app. Daarvoor heeft u niet langer de online applicatie nodig. Met een druk op de knop wordt u ingeschreven. Wilt u aangeven dat u vroeg of juist laat wilt starten? Of hebt u een andere opmerking aan de organisatoren voor de flightindeling: die opmerking kunt u direct invoeren bij opgave!

ander_lid_inschrijven

Andere leden inschrijven voor wedstrijden

Ook u hebt vast die ene golfpartner die net zijn computer niet bij de hand heeft of in vergadering zit. Via een appje of een mail laat hij/zij u weten: schrijf jij me ook even in voor zaterdag? Met de app geen probleem: u zoekt het betreffende lid op aan de hand van naam, lidcode of email. Vervolgens kunt u (wederom met eventueel een opmerking) deze persoon inschrijven. Sterker nog: deze persoon kan terwijl hij in de vergadering zit natuurlijk op zijn telefoon Dimple opstarten en zichzelf inschrijven natuurlijk! Attendeert u hem daar even op?

startlijst

Raadplegen inschrijflijst en de startlijst

De clubkampioenschappen staan op het progamma. Elke dag start u de computer op om te zien wie er allemaal mee doen. Die computer is echt verleden tijd: via de app kunt u altijd snel de inschrijflijst bekijken op de iPad of de telefoon. Startlijst inmiddels bekend? Geen nood: ook die zit in de app, compleet met starttijd, welke hole, playing handicap, enz!

uitslagen

Uitslagen wedstrijden

Na afloop kent u dat wel: "En? Wat voor score heb jij gemaakt? Ging het een beetje?" Uiteraard vraagt u dit natuurlijk als u weet dat u zelf goed gespeeld hebt! Uitslag bekend gemaakt door de organisatoren van de wedstrijd? Dan is deze direct beschikbaar in de app. Wilt u weten wie bruto het beste gescoord heeft of wilt u de nettoscore bekijken? Gewoon even de juist weergavemodus kiezen en de app doet de rest!

scorekaarten-invoeren

Scorekaarten invoeren

Wellicht 1 van de mooiste functies in de app: scorekaarten invoeren (zowel Q kaarten en wedstrijdkaarten die u elders gespeeld hebt). U kunt in de app zowel Nederlandse als ook buitenlandse scorekaarten invoeren. Selecteer het land waar u gespeeld hebt, of juist die baan in het midden van ons eigen land. Zoeken gaat eenvoudig: typ de naam van de golfbaan of de plaatsnaam, dan vindt de app de baan ook! Daarna is net als met een gewone scorekaart: netjes invullen en vervolgens indienen maar. Idealiter direct na de ronde op het terras. Vergeet u niet de echte scorekaart in te leveren op uw homecourse?

ledeninformatie

Ledeninformatie

Bent u benieuwd naar hoe uw golfpartners van de club zich ontwikkelen? Even op kantoor kijken naar het handicapverloop van uw matchplay tegenstander van aanstaande zaterdag? Zoek het lid op aan de hand van naam, e-mailadres of een gedeelte daarvan en de app onthult alle geheimen. De functie is trouwens ook goed genoeg om even een telefoonnummer van een mede clublid op te zoeken. Tevens 'ziet' de app of het lid dat u opzoekt de app al gebruikt. Zo niet: dan kunt u deze persoon direct uitnodigen! Het lid in kwestie krijgt dan per e-mail de links voor het downloaden van de app toegestuurd.

baanstatus

Baanstatus

Donkere wolken trekken zich samen boven uw woonplaats: of nog erger: het heeft zo hard geregend gisternacht: zou de baan wel open zijn? En mogen trolley’s weer mee de baan in? Het antwoord op deze vragen vindt u in de baanstatus. Check of de baan open is, of deze Qualifying is, of handicarts toegestaan zijn, of er wintergreens of zomergreens zijn, enzovoort. Het belletje naar de golfbaan om 08:00 uur ’s ochtends in de hoop dat iemand opneemt is op deze manier niet meer nodig! Bovendien wordt er direct in de baanstatus aangegeven of er deze dag wedstrijden zijn en hoe laat deze starten. Handig en gemakkelijk!

nieuwsberichten

Nieuws vanuit de club

Via de app krijgt u direct alle mededelingen vanuit uw club door. Wedstrijd afgelast? Of wordt er later gestart dan eigenlijk zou moeten vanwege een hevige regenbui? De mededeling vindt u direct na publicatie (door de organisatie van de wedstrijd) in de app! En omdat het een app is krijgt u direct een seintje wanneer er nieuws is via een push notificatie!

profiel

Persoonlijk profiel inzichtelijk

In de app hebt u als clublid alle gegevens van uzelf bij de hand. U kunt uw eigen gegevens zoals ze bekend zijn bij de club inzien, ze eventueel wijzigen en ze vervolgens opslaan. Tevens kunt u uw eigen handicaphistorie inzien en kunt u het wachtwoord voor toegang tot Proware (en dus de app) zelf aanpassen!

uitstraling

Geef de app de uitstraling van uw club

Standaard wordt de app geleverd met de huisstijl van Dimple. Het is echter mogelijk de app weer te geven in de huisstijl van uw club. Het enige wat u nodig hebt is een aantal goede foto’s, het logo van uw club en de kleuren van uw club. Vervolgens is het een fluitje van een cent om de app om te toveren in een eigen clubapp als uw leden inloggen. De instellingen voor het thema vindt u in de beheerapplicatie.

En oja! Eenmaal ingelogd blijft u ingelogd in de app, totdat uzelf bepaald dat u uit wilt loggen!