Wat kan een lid met de app?

Overzichtelijk startscherm

Na inloggen krijgt het lid direct de meestgebruikte functionaliteit te zien die direct te gebruiken is, zoals snelkoppelingen naar de wedstrijden die vandaag gespeeld worden en de baanstatus via een gepersonaliseerde startpagina!

Alle mogelijkheden direct toegankelijk!

De app is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als handelsmerk. Via het menu kan een lid gemakkelijk alle functionaliteiten van de app terugvinden!

Raadplegen wedstrijdkalender

Raadpleeg de wedstrijdkalender voor de huidige maand. Kies een jaar (het huidige jaar, het volgende of juist een voorgaand jaar), vervolgens de juiste maand en de wedstrijden worden direct getoond. Teveel wedstrijden? Filter het totaalaanbod op die wedstrijden waarvoor u in aanmerking komt. U kunt tevens aan het groene vinkje zien op welke wedstrijden u reeds ingeschreven bent in het overzicht! Handig!

Wedstrijdinformatie

Selecteer een wedstrijd en u krijgt alle relevante informatie omtrent de wedstrijd te zien. Datum, tijd, aantal deelnemers, kosten, de organisatoren van de wedstrijd, eventuele opmerkingen voor de deelnemers: alle noodzakelijke informatie wordt helder en gemakkelijk leesbaar aan u getoond!

Inschrijven voor wedstrijden

Schrijf uzelf direct in voor wedstrijden via de app. Daarvoor heeft u niet langer de online applicatie nodig. Met een druk op de knop wordt u ingeschreven. Wilt u aangeven dat u vroeg of juist laat wilt starten? Of hebt u een andere opmerking aan de organisatoren voor de flightindeling: die opmerking kunt u direct invoeren bij opgave!

Andere leden inschrijven voor wedstrijden

Ook u hebt vast die ene golfpartner die net zijn computer niet bij de hand heeft of in vergadering zit. Via een appje of een mail laat hij/zij u weten: schrijf jij me ook even in voor zaterdag? Met de app geen probleem: u zoekt het betreffende lid op aan de hand van naam, lidcode of email. Vervolgens kunt u (wederom met eventueel een opmerking) deze persoon inschrijven. Sterker nog: deze persoon kan terwijl hij in de vergadering zit natuurlijk op zijn telefoon Dimple opstarten en zichzelf inschrijven natuurlijk! Attendeert u hem daar even op?

Inschrijflijst, startlijst en uitslagen

Via de app zijn de inschrijflijst voor een wedstrijd direct in te zien. Wanneer een lid zich ingeschreven heeft kan deze via de inschrijflijst zijn inschrijving ook weer wijzigen, mocht er iets veranderen. Wanneer de startlijst bekend wordt kunnen leden zien hoe laat hun teetime is en na de wedstrijd kunnen leden direct de uitslagen (bruto en netto!) inzien en de winnaar feliciteren!

Scorekaarten invoeren

Wellicht 1 van de mooiste functies in de app: scorekaarten invoeren (zowel Q kaarten op de eigen club – of elders – en wedstrijdkaarten die een lid elders gespeeld heeft). U kunt in de app zowel Nederlandse als ook buitenlandse scorekaarten invoeren. Selecteer het land waar u gespeeld hebt, of juist die baan in ons eigen land. Zoeken gaat eenvoudig: typ de naam van de golfbaan of de plaatsnaam, dan vindt de app de baan ook! Daarna is net als met een gewone scorekaart: netjes invullen en vervolgens indienen maar. Idealiter direct na de ronde op het terras!

Ledeninformatie

Bent u benieuwd naar hoe uw golfpartners van de club zich ontwikkelen? Even op kantoor kijken naar het handicapverloop van uw matchplay tegenstander van aanstaande zaterdag? Zoek het lid op aan de hand van naam, e-mailadres of een gedeelte daarvan en de app onthult alle geheimen. De functie is trouwens ook goed genoeg om even een telefoonnummer van een mede clublid op te zoeken. Tevens ‘ziet’ de app of het lid dat u opzoekt de app reeds gebruikt. Zo niet: dan kunt u deze persoon direct uitnodigen! Het lid in kwestie krijgt dan per e-mail de links voor het downloaden van de app toegestuurd. En had u de ledenfoto al gezien, superhandig!

Nieuws vanuit de club

Via de app krijgt u direct alle mededelingen vanuit uw club door. Wedstrijd afgelast? Of wordt er later gestart dan eigenlijk zou moeten vanwege een hevige regenbui? De mededeling vindt u direct na publicatie (door de organisatie van de wedstrijd) in de app! En omdat het een app is krijgt u direct een seintje wanneer er nieuws is via een push notificatie!

Persoonlijk profiel inzichtelijk

In de app hebt u als clublid alle gegevens van uzelf bij de hand. U kunt uw eigen gegevens zoals ze bekend zijn bij de club inzien, ze eventueel wijzigen en ze vervolgens opslaan. Tevens kunt u uw eigen handicaphistorie inzien en kunt u het wachtwoord voor toegang tot Proware (en dus de app) zelf aanpassen!

Gepersonaliseerde uitstralling van de app

Standaard wordt de app geleverd met de huisstijl van Dimple. Het is echter mogelijk de app een persoonlijke touch te geven door het toevoegen van eigen fotomateriaal. En natuurlijk: eenmaal ingelogd blijft u ingelogd, totdat uzelf bepaald dat u uit wilt loggen!